Erilainen kevät ja kesä

Vuosi 2020 tullaan muistamaan erilaisena -kiitos koronan. Onneksi oma lähipiiri on pysynyt terveenä.

Kennelin 20-vuotisjuhlat oli suuniteltu toukokuulle mutta ne jouduttiin tietenkin perumaan :(
Paikka oli jo varattu, ohjelmaa suunniteltu ja tietääkseni sinne oltaisiin saatu paljon Sidewildiläisiä vuosien varrelta!
Katsotaan järjestetäänkö ensi keväänä sitten 21-v juhlat.

Jotain saatiin kuitenkin aikaseksikin. Meille muutti toukokuussa ihana uusi pentu Horseman´s Rodorendo Andrea Standertskjöldiltä, jonka kennelillä oli tänä vuonna myös juhlavuosi -50 v- eli huomattavasti enemmän kun meillä. On ilo ja kunnia saada pentu tästä nartusta, josta olen pennun varannut jo vuosia sitten.

Rodo_8vko
Horseman´s Rodorendo ‘Rodo’ 8 weeks

Rodo on aivan ihana pentu  ja odotan innolla tulevia vuosia sen kanssa!

Erilaisena keväänä myös treenailtiin melko ahkerasti. Kesäkuussa kun koirakokeet alkoivat niin kävimme starttaamassa Toivakassa NOME B kokeessa avoimessa luokassa.  Nicolas jätti korvat kotiin joten lopputuloksena kokeen keskeytys, Rillillä homma oli vähän paremmin hallussa ja tuloksena AVO 3.

Nicon treenit
Treenaamassa vesitöitä, Nicolas palauttaa. 

Elokuun ensimmäinen viikonloppu vietettiin perinteisesti Labrador Derbyssä ja Mestaruudessa. Itse olin rastivastaavana ja Pete starttasi ensimmäistä kertaa Mestaruudessa Rillin kanssa. Pojat hoitivat lauantaina kaikki damit hienosti talteen 52 pisteen edestä mutta se ei tällä kertaa riittänyt sunnuntain finaalipaikkaan. Derbyssä starttasi myös Sidewild Catch Up Everything Lauran ohjaamana. Parivaljakolle haastava vesirasti oli vielä liian vaikea mutta upeaa että starttasitte, mukaan tuli varmasti paljon kokemuksia ja seuraavalla kerralla ette ole enää ensikertalaisia (y)

Omat kisat taitavat olla tälle vuodelle tässä, metsästysaika alkaa ja kalenteri on jo tässä vaiheessa ihanan täynnä kaikenlaista jahtihommaa, koirille tulee kiireinen syksy mutta ne nauttivat siitä täysillä. Uusia tuulia myös sillä saralla kun laumassamme on nykyisin myös ajava mäyräkoira Mouldhill´s Twigbranch ‘Pätkis’ joten uudenlaisia metsästyshetkiä tulossa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.