Oikku tuli kylään!

Seuraavan pentueemme emä Sidewild All About Attitude ‘Oikku’ on tullut vierailulle. Oikun kanssa treenaillaan ja ehkä startataankin jossain kokeissa ja samalla O oppii talon tavoille jotta voi syksyllä tulla tuttuun paikkaan toivottavasti pentulomalle! Hienosti neiti sujahti lauman jatkoksi. Kiitos Tiinalle kun annoit Oikun tänne lainaksi :)

Oikku_2019

Mother of our next planned litter Sidewild All About Attitude ‘Oikku’ has arrived to visit us for a while. We will do a bit of training, maybe compete too… She suited into our group without any problem. Thankyou Tiina for letting her come here for a while!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.