Kalannoutaja / Fish-retriever…

Jälleen WT-kokeessa Danielin (S.Think Over) kanssa… Tällä kertaa kolme rastia ihan ok suorituksella avoimessa luokassa MUTTA… ykkösmarkkeerausrastilla prinssin nenä haistoi jotain matkalla damille ja sieltähän löytyikin kala minulle tuotavaksi!!! Ihan reippaan kokoinen hauki suussa koira tuli häntäänsä heiluttaen ;) Pisteitä hauen löytymisestä ei tässä kinkerissä jaettu joten lopputuloksena kokeesta nolla. Toki muihin rasteihin ollaan tosi tyytyväisiä!!!! (pisteet: 14+16+0+17)

We started again in Working Test with Daniel (S.Think Over)… This time three stations were quit nice BUT, in one station with single mark he got something to his nose on the way to dummy… HE FOUND A FISH!! It was a big pike :) He was very proud of it but judge didn´t agree so we got 0 points on that station. Although I was very pleased in his work in other stations, we were already in novice class! (points: 14+16+0+17)

WT_Tammela_Daniel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.