Koekausi jatkuu… / WT season continues..

Tiukka WT-koeviikonloppu takana. Daniel selvisi koitoksesta ihan kunnialla :) Lauantaina finaaliin rastipisteillä 12+18+17+16 ja finaalista 15 pistettä. Näillä pisteillä ei sijoitusta mutta ykkönen kuitenkin!! JEE
Kerttu starttasi ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa eikä lainkaan hullummin tuloksin: 12+14+11+8 rastipisteet riittivät AVO 3 palkintoon!!! Tiedetään ainakin mitä pitää harjoitella :)

Sunnuntaina koitti uusi koepäivä, Daniel teki varmaa suoritustasoa -jopa paremmin kuin edellisenä päivänä- ja rastipisteillä 16+19+18+17 päästiin taas finaaliin…. MUTTA sitten pikkupojan pää sanoi poks ja finaaliparin lähtiessä vesinoutoon ponkasi pikku-prinssi perään jorpakkoon joten nollille meni koko päivä!! Tosi tyytyväinen olen kuitenkin Danskun suoritukseen, osa asioista ollaan osattu treenata oikein ja osan kanssa on vielä hommaa ;)
Kerttu oli myös jälleen avoimessa luokassa mutta edellinen päivä taisi vaatia veronsa, nollatuloksella ei asiaa palkintosijoille :( Mutta treenikuviot myös Kertun kohdalla ovat selvillä :)

We had Working Test two days in a row. Daniel did nice work in beginners class. With points 12+18+17+16 we went into finals and got 15 points. That wasn´t enough for three first placements but first prize anyway… I was very happy!
Also Kerttu started in novice class for the first time, she didn´t do bad at all:  12+14+11+8 she got third prize!!

On Sunday we had a new day, Daniel continued nice work with even better points than on Saturday: 16+19+18+17. We got into finals again…. BUT then my little boy couldn´t resist the water anymore and jumped after co-competitor into water so it was zero for all day… Although I am very happy with my little-Prince, we know what to do next ;)
Kerttu was also in novice class but it wasn´t her day… We know what to practise with her in the future :)

Daniel
Daniel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.