Pennut täyttivät 2 viikkoa / Puppies already 2 weeks old!

Pennuilla ikää jo kaksi viikkoa, hienosti ovat kasvaneet ja Janda on ollut esimerkillinen äiti ja hoitaa ison pentueen todella hyvin. Silmät ovat auenneet ja pennut liikkuvat nyt jo uskomatonta vauhtia! Tietää vauhdikkaita aikoja muutaman viikon päähän :)
Lisää kuvia pentusivulla!

Puppies are now two weeks old and they have grown very nicely. Janda is an excellent Mom even she has such a big litter. Eyes are open and puppies are moving quite quickly already! Guess we´ll have interesting time within few weeks :)
New pictures in puppies page!

Puppies 2 weeks
Puppies 2 weeks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.