IWT 2012 Switzerland

Matkailu avartaa… :)
Olin Sveitsissä katsomassa International Working Testiä Suomen joukkueen nro 2 matkassa. Huippureissu autolla halki Euroopan kyläillen ihanien ihmisten luona Ruotsissa ja Belgiassa. Mukavat koepäivät Sveitsissä uusia ja vanhoja tuttuja moikkaillen! Team ei ollut ihan kärkisijoilla mutta kaikki damit tulivat talteen, Hyvä meidän joukkue!!!!

Travelling is nice… :)
I was watching IWT 2012 in Switzerland with Finnish National Team 2. Memorable trip by car through Europe meeting nice people in Sweden and in Belgium. Nice Test in Switzerland meeting old and new friends! My Team didn´t make it to top position but they got all dummies, well done My Team!!


Finnish National Team 2, from left:
Pauliina Ahola, Pasi Tikka, Janne Lähteenaro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s