Mäntän Talvinome / unofficial winter test in Mänttä

Aloitettii kisakausi tälle vuodelle Mäntän Talvinomesta! Joukkuekisassa kisattiin Sidewild Northern Frost ja Sidewild Rising Riot alokasluokassa sekä Sidewild Odd Indeed avoimessa luokassa. Tulokset yllättivät positiivisesti: S.Northern Frost 37,75/40 pistettä (5.sija), S.Rising Riot 38,75/40 pistettä (3.sija) ja S.Odd Indeed 37/40 pistettä (4.sija). Joukkueen yhteispisteet 113,5 riittivät toiseen sijaan, tosin samalla pistemäärällä voittajajoukkueen kanssa! Hyvä meidän TEAM!!
Jos joku tietäisi eron KOPIOI ja POISTA -komentojen välillä niin meillä olisi myös hieno joukkuekuva -mutta ei ole enää…

We started our season in unofficial Winter test in Mänttä. We competed as a team with Sidewild Northern Frost and Sidewild Rising Riot beginners class and  Sidewild Odd Indeed in novice class. We were really happy of our results:  S.Northern Frost 37,75/40 points (5th place), S.Rising Riot 38,75/40 points (3rd place) ja S.Odd Indeed 37/40 points (4th place). Our Team total points 113,5 got us to second place, although with same points with the winning team! Great work our TEAM!!
And if I knew the difference between COPY and DELETE -commands, we would have a nice picture of our team -but we don´t have it anymore…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.